p o m a l o . . .

25.09.2006., ponedjeljak

croatian word for fun is picigin

opet nisan pisa neko vrime. Serija Lost mi je oduzela vremena, izgubija san se u njoj:) Svidila mi se totalno. Likovi su mi tako dobro napravljeni. John Locke se rađa jednom u tisuću godina:) Onaj mali plavi đanketa mi je bija tako poznat, koda ga znan godinama, a nisan se nikako moga sitit odakle. Onda mi je jednom kad san gleda četvrtu epizodu zaredom sinilo, to je hobit Merry iz Gospodara Prstenova. Ipak san gleda Dvije Kule tri puta u kinu:) Kako je svijet mali:)
Sad drugi razlog zbog kojega zabušavam na blogu. Sad san u Splitu već tjedan dana, i odlično se zabavljam. Uživam u babljem ljetu, svaki lipi dan na picigin. Mislija san da ću se vratit u zagreb prije tjedan dana položit još dva ispita, ali vremena se mijenjaju. Prva tri dana po dolasku su bila kišna, i to čisto nisan prizna da san bija u splitu. Još bi sutra trebala padat kiša, a onda do kraja tjedna sunce. Ako je vjerovati prognozi rolleyes. Još mi je odlazak na apsolventsko putovanje party pomaknut za jedan dan, pa sam malo komodniji. stignen pogledat derbi u splitu thumbup

07.09.2006., četvrtak

Scott R.Bakker's Prince Of Nothing

pročita san serijal ovo lito. Fantasy. Uša san sa velikim očekivanjima jer je po forumima cijenjen kao Martin i Erikson, znači najjača klasa. Definitivno nije ispunija očekivanja, barem šta se mene tiče. Prve dvi knjige još sam probavija, ali treća mi nikako nije bila dobra.
Ima ovog glavnog lika, koji je najbolji u svemu. Niko ga ne može ubit, niko nije pametniji od njega, on nauči u par dana ono za šta drugima trebaju godine, pročita svima emocije iz lica i onda ti kaže šta misliš... Koda je izaša iz američkog filma. To je neka rasa ljudi koji su se drilali u nekoj pripizdini par tisuća godina daleko od sviju i sad im niko ne može ništa:( Previše jednostavno za moj ukus. Volim ono realno, kad je netko dobar u nečemu, ali u nečemu drugome je totalna kašeta.
ovaj lik nije opisan ni kao pozitivan ni negativan, barem ne u običnom smislu. Radi stvarno sranja, a nigdi ga se ne osuđuje, a niti ne opravdava. Ima malo neočekivanog završetka, ali opet je cili nekako ukalupljen. Bude borba, ali uvik imaš sigurnu okladu ko će pobjedit.
Veliki broj papira je posvećen emocijama i stanjima svijesti. To je nekad dobro, a opet na ovoga jednoga luđaka je potrošija stotine i stotine stranica, a uvik se isto ponavlja. Ima tu i cool likova, koji imaju svojih mana i problema, i uvelike popuše od ovoga pizde.
Čita san na engleskom i dosta je težak. Uglavnom se može skužit, ali ima puno riči koje se ne čuju svaki dan. Ovi pisac je studira čini mi se filozofiju:(. Ono ide nešto opisat, onda neke velike riči, napiše tri glagola zaredom, a ja ni jednoga ne znan šta znači. Onda uzmen rječnik, pa listaj... Sad čitam Robina Hobba, i to je mila majka prema ovome šta se tiče teškoće čitanja.
Ovaj Bakker je sigurno miljama daleko od Martina. Mene nije zadovoljija. Kolega dođite drugi put na ispit, ako budem ima vremena:)

05.09.2006., utorak

Dusted the non-believers And challenge the laws of chance

evo i mene nakon duže pauze. Ispričavam se svima koji su plakali za mnom... Modem i razmažena 100megabitna lanovska djeca se ne vole previše. Takav je svijet. Nakon razdoblja izležavanja, kupanja, izležavanja, bančenja, izležavanja, gledanja serija, i svih ostalih lipih stvari sad se triba uvatit ozbiljnih stvari... Pisanja bloga naprimjer:) Nema tu zajebancije... Idućih dana bi moga bacit par osvrta šta san pogleda i pročita na lito, ali nećemo sada. Uvik vas triba ostavljat gladnima;)
Bija san jučer na karaoke. Osjećam se krivim jer san da tipu par kuna sitno da kupi pivo, a on je pivo prolija po monitoru:(( I karaoke su obustavljene:( Ja san sad kriv više od njega:( Veliki fotograf je opet zaboravija ponit friške baterije. To me prokletstvo stalno prati:(
Danas san na kavi promovira jednog kolegu u konja. Dosad je bija tovar. A po onoj narodnoj spa si sa konja na magarca, ovo bi triba bit veći čin:)
Na radost svih kojih od mene žele napravit metalca: posudija san vanjski disk jednome, pogađate, metalcu, i na ovome neman ništa muzike, osim neka dva bog-zna-kako-se-zovu metal albuma, i magazinovog sve bi seke ljubile mornare:((
Djeco bit će još, a sada žurim. Krevet me čeka:)



<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.